İZMİR / BUCA - Saadet Emir Ortaokulu

Saadet Emir Ortaokulu

BARIŞ MAH. 366/3 SK. NO: 1A BUCA / İZMİR
Vizyon
Kendine güvenen, hayata hazır olan ve toplumla bütünleşmiş bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Bütün okul ailesinin kendini mutlu ve güvende hissettiği bir kurum olmak istiyoruz
Başarılar
BUCA İLÇESİ BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI GRUP ELEMELERİNDE 1. OLDUK (16 ARALIK 2011) Öğrencilerimizden Batuhan YILMAZ, Kaan YELALDI ve Simge İPEK Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce düzenlenen Buca İlçesi İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması´nda okulumuzu temsil etmişlerdir. Grup elemelerinde İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu ve Ufuk İlköğretim Okulu öğrencileri ile yarışan öğrencilerimiz 1. olarak çeyrek finalde yarışmaya hak kazanmışlardır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH:07:40-13:20 ÖĞLEN:13:30-19:10
İNGİLİZCE AĞRILIKLI YABANCI DİL
Ulaşım
Buca istikametine gelen bütün toplu taşım araçları ile İzmir´in her yerinden ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Barış Mahallesi 366/3 sokak No:1 Buca-İZMİR
İlçe merkezine 1 km , il merkezine uzaklık 12 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Sportif alanda futsal, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, bocce ve bireysel alanda bütün yarışmalara katılıp her sene ulusal, il, ilçe ve özel yarışmalara katılıp dereceler elde edilmektedir.
Bilimsel Etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Tubitak 4006 2016-2017 eğitim öğretim yılında katılım sağlanmış ve büyük bir katılım ile sergilenmiştir.
Diğer Hususlar
okulumuzun Beyaz Bayrak, Geleceğe Enerjin Kalsın, Beslenme Dostu Okul gibi sertifikaları bulunmaktadır.