Kurum Adı : Saadet Emir Ortaokulu
WEB Adresi : http://saadetemiroo.meb.k12.tr
Adres : Barış Mahallesi 366/3 Sokak . No 1 Buca İZMİR

VİZYON
Kendine güvenen, hayata hazır olan ve toplumla bütünleşmiş bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON
Bütün okul ailesinin kendini mutlu ve güvende hissettiği bir kurum olmak istiyoruz

BAŞARILAR
BUCA İLÇESİ BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMASI GRUP ELEMELERİNDE 1. OLDUK (16 ARALIK 2011) Öğrencilerimizden Batuhan YILMAZ, Kaan YELALDI ve Simge İPEK Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nce düzenlenen Buca İlçesi İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması´nda okulumuzu temsil etmişlerdir. Grup elemelerinde İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu ve Ufuk İlköğretim Okulu öğrencileri ile yarışan öğrencilerimiz 1. olarak çeyrek finalde yarışmaya hak kazanmışlardır.

Öğretmen Sayısı : 111
Rehber Öğretmen Sayısı : 5
Öğrenci Sayısı : 2028
Öğretim Şekli : İKİLİ ÖĞRETİM
Ders Başlama ve Bitiş Saati : SABAH:08,00-13,35 ÖĞLEN:13,45-19,20
Derslik Sayısı : 33 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 2
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İNGİLİZCE İnternet Bağlantısı : ADSL (2 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 1 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFER

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 1 km , il merkezine uzaklık 12 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Buca istikametine gelen bütün toplu taşım araçları ile İzmir´in her yerinden ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Barış Mahallesi 366/3 sokak No:1 Buca-İZMİR

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler : Sportif alanda futsal, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, bocce ve bireysel alanda bütün yarışmalara katılıp her sene ulusal, il, ilçe ve özel yarışmalara katılıp dereceler elde edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikleri : Bilimsel Etkinliklere katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları : Tubitak 4006 2016-2017 eğitim öğretim yılında katılım sağlanmış ve büyük bir katılım ile sergilenmiştir.